zaterdag 30 mei 2015

Dag 13 en 14: een grote verrassing en op naar Colorado

Donderdag 28 mei

Ik wilde vanmorgen proberen om een eind te gaan lopen. Vanmiddag stond op de planning om een was te doen en nog een rustige middag op de camping door te brengen.

De wandeling die ik uitgezocht had was de Negro Bill Canyon trail. Een route van ruim 4 mijl heen en weer naar een natural bridge. De wandeling liep langs een riviertje dat in totaal zo'n 20 keer overgestoken moest worden.

Negro Bill Canyon trail
Negro Bill Canyon trail
Ik was tegen 2 uur terug op de camping en wilde net een was gaan draaien toen ik een bekend gezicht naast mijn tent zag opduiken. Albert en Lyan waren naar Moab gereden en hadden hun tent inmiddels een paar plekken verderop neergezet. Wat een leuke verrassing! Ik zou ze pas morgen treffen in Lake City, Colorado. De was moet maar even wachten tot morgen want het is eerst tijd om gezellig bij te kletsen ...

Vrijdag 29 mei

Vandaag zijn we met z'n drieën naar Lake City gereden. Vanmorgen hebben we eerst een stop gemaakt bij de Fisher Tower, waar ook nog een cache in de buurt lag. Na boodschappen in Grand Junction en lunch in Montrose stonden we rond half vier bij de bank waar Faye werkt. We spraken af dat zij na het werk naar de camping zou komen waarna we met z'n vieren hebben gegeten bij de Restless Spirit in Lake City.

Fisher Tower