woensdag 12 november 2014

Dag 16 en 17: Las Vegas

Maandag begin ik kalm aan. Ik heb geen plannen, anders dan wat boodschappen en naar de Tropicana om mijn kaartje voor 'Raiding the Rock Vault' op te halen. Vlak voordat ik met vakantie ging begaf mijn printer het, dus ik moet de voucher van Groupon nog op papier zien te krijgen. Dat kan bij het Business Center van South Point, dus dat is snel geregeld.

Bij het restaurant van South Point staat een rij te wachten op een tafeltje voor ontbijt en ik heb geen zin om daar aan te sluiten. Ik kom onderweg vast wel iets tegen waar ik ontbijt kan halen. En dat wordt Egg Works aan South Rainbow Boulevard.

Vervolgens ga ik op zoek naar een GoPro voor mijn neef(je). Dat wordt nog een lastige klus. Hij wil graag een versie 3, maar de 4 is al uit. Na wat heen en weer whatsappen mag het een 4 worden. Die zal ik dus uiterlijk woensdag gaan kopen.

Op naar de Trop. Ik vraag een kaartje voor dinsdagavond en dat is geen probleem. Als ik mijn kaartje heb, loop ik naar de Strip. Die moet ik deze vakantie toch even aandoen. Ik red het tot de Planet Hollywood en dan ben ik de drukte zat. Ik loop aan de andere kant terug naar de Tropicana en ben dan toch 2 uur onderweg geweest. Ik denk dat de nieuwe Linq moet wachten tot een volgende keer ....



Vandaag, dinsdag, wil ik nog even de stad uit. Ik rij naar Lake Mead, waar ik weer mijn National Parks pas kan gebruiken om binnen te komen. In het gebied rond Lake Mead ligt een slot canyon waar ik naar toe wil. Er staan geen wegwijzers naar toe, maar ik heb een beschrijving uit een boek met hikes rond Las Vegas. Ik hou mijn gps en de kilometerteller in de gaten en zo kom ik op de juiste plek uit. Het is een mooi, niet erg bekend, stukje natuur vlak bij de stad.




Vanavond ga ik dus naar 'Raiding the Rock Vault'. Verslag daarvan volgt later.

Hotel: South Point
aantal caches: 3 in 2 dagen