dinsdag 26 mei 2015

Dag 9 en 10: regen en weer verder ...

Zondag 24 mei

Toen ik om 5:45 uur wakker werd regende het. Zowel het tijdstip als het weer gaven geen aanleiding om op te staan. Wel om de tv aan te zetten want om 6:00 uur begon de F1 race in Monaco. Goeie timing dus ...

Na de race en een ontbijtje op de kamer heb ik wat boodschappen gedaan bij de Walmart. Het regende nog steeds dus toch maar terug naar het hotel ... want om 11:00 uur begon de Indy 500 en buiten kon ik toch weinig doen. Wat een spannende finale en een mooie overwinning van Montoya!

's Middags waren er wat droge perioden tussen de buien door en heb ik nog wat caches kunnen zoeken. Later op de middag ben ik naar het Kolob Canyon gedeelte van Zion NP gereden. Daar zat ik in de buurt en ik was er nog nooit geweest. Ik reed er in de stromende regen heen, maar toen ik er was klaarde het wat op. Wandelen ging helaas niet want de wandelpaden waren veranderd in een spekgladde modderbende. Na een paar foto's genomen te hebben ben ik maar weer terug gegaan naar het hotel.
Kolob Canyon, Zion NP
Kolob Canyon, Zion NP
Maandag 25 mei

Gisteren, toen het in Cedar City bijna de hele dag regende, kon ik zien dat er in de bergen een flink pak sneeuw was gevallen. En die bergen moest ik vandaag weer over om naar de mooie highway UT-12 te gaan. De wegen waren vanmorgen gelukkig weer schoon. Ik moest alleen een paar geocaches laten liggen omdat ze onder de sneeuw verdwenen waren.

verse sneeuw
Bryce Canyon heb ik links (of eigenlijk rechts) laten liggen. Het is vandaag Memorial Day en erg druk in de parken en bovendien heb ik Bryce al een paar keer gezien. Ik ben doorgereden over de 12 en na de nodige foto / geocache stops kwam ik even na 3 uur aan in Torrey, waar ik voor één nacht een cabin heb op een RV park. Achter me staan Duitsers en Nederlanders en ik sprak net een Amerikaanse die met haar zus en Nederlandse zwager een eindje verderop staan ...

UT-12
UT-12
UT-12