zaterdag 25 oktober 2014

Dag 0: inpakken en naar Schiphol.

Vanmorgen 9 uur ... ik moet nog twee wassen draaien, een stapel kleren strijken, mijn tas pakken en alle electronica verzamelen en in de rugzak zien te krijgen. De laptop gaat mee want die heb ik nodig om de geocaches op de gps te krijgen. En de weblog typt er zo lekker op weg. De tablet is handig voor de mail, maar is nog een twijfelgeval. De telefoon, de fotocamera en het kleine cameraatje, want die past dan weer handig in mijn broekzak. De wandel gps en natuurlijk ook de tomtom, want kaartlezen en autorijden tegelijk lukt niet zo goed. En werkelijk ieder apparaat heeft een andere accu, acculader, acculaderkabel en acculaderkabelstekker. Daar moet ik toch eens op gaan letten als ik iets nieuws aanschaf ...

Vanmiddag 4 uur ... wassen gedraaid, strijk weggewerkt, vuilnis in de container, tas gepakt, rugzak puilt uit, inclusief tablet, maar die beslissing kan ik uitstellen tot Schiphol. Ik stap in de auto en rij naar het Park Plaza hotel in de buurt van Schiphol. De auto blijft hier de komende 18 dagen overdekt staan.

Vanavond 22:30 uur ... weblog bijgewerkt, wekker op de telefoon gezet, hopelijk houdt ie rekening met de overgang naar wintertijd. Anders ben ik heel vroeg wakker. Om 06:45 uur vertrekt de shuttlebus naar Schiphol.